dissabte, 11 de febrer del 2012

mm BCN: resum setmana 8/10

Darrera setmana de càrrega del pla d'entrenament!, el més dur ja està fet. I ara ja anirà tocant recuperar-se i acumular forces per afrontar la mitja de Barcelona en perfectes condicions. Bona setmana d'entrenaments, amb sensacions bones i forçant la màquina fins al darrer dia. La setmana ha quedat així:

Dilluns 06/02 à 50 minuts suaus. Sortida tranquil·la, com cada dilluns totes aquestes setmanes. Calia recuperar-se de la tirada llarga del dia anterior, primers kilòmetres lents i amb alguna molèstia als isquios, però un cop he entrat en calor agafo un bon ritme i surten 8,6K en poc de 46', a ritme de 5' 20".

Dimecres 09/02 à 6 x 1000 amb recuperació de 60" – 90". Avui toca un entrenament exigent, però el fred i les poques ganes de sortir al carrer i estar fent voltes al mateix circuit tota l'estona fan que em quedi a la cinta del gimnàs. Aquest cop ja sé que mesura en km/h, jeje. Començo amb 15' d'escalfament a ritme de 5' 25" més o menys, i som-hi amb les sèries!. Les dues primeres les faig a 4' 07", recuperacions al trot, dues més a 4' 00" que ja costen una mica més, sobretot al començament, em costa agafar el ritme de sortida i acabo bastant millor que començo, recuperacions mig al trot i mig caminant. I les dues darreres a 3' 52" , la primera una mica ofegat i la segona patint bastant. Remato el tema amb uns 12' de refredament a ritme de 5' 30" més o menys. Acumulo avui 12K en 58' i escaig.

Divendres 10/02 à Avui el planning no està del tot definit. Diumenge tinc la mitja de Gavà com a prova de temps, i avui el tema estava entre fer una sortida suau de 40' o sèries. Penso que l'objectiu d'aquest pla es arribar a tope a Barcelona, per tant, a Gavà que surti el que sigui i avui faig sèries per completar bé la darrera setmana de càrrega. Surto al carrer amb la idea de fer un 6 x (500m fort + 500m suau), però amb calma, intentant controlar els ritmes. Així doncs començo com sempre fent un mica d'escalfament: 12' i pico a ritme de 5' 29". I els canvis de ritme han sortit així: 4' 21" , 4' 08", 4' 09", 3' 52", 4' 04", 4' 03", 3' 43" i 3' 44". Com veureu hi ha 8, en el cinqué i sisé canvi el vent m'ha fet la punyeta i com que m'he vist bé i amb ganes, he decidit fer dos canvis més a tope. Finalitzo amb 10' de refredament a 5' 01". He acabat l'entrenament molt content, amb sensació d'haver aprofitat bé la tarda. Acumulo 11,7K més en 58' 40".

Diumenge 13/02 à Doncs si no passa res greu, demà aniré a fer la Mitja de Gavà-Castelldefels per segon cop. La idea és fer-la a 4' 40", l'entrenament d'ahir em va deixar molt bones sensacions...a veure si demà també les tinc. Diuen que potser farà una bastant fred, jo em conformo si el vent ens deixa tranquils.

4 comentaris:

  1. Arribaràs molt fort a Barcelona!!!
    Has fet uns entrenaments molt bons amb molta qualitat.
    A veure si ens veiem demà per Gavà!!!!

    ResponElimina
  2. Jordi grandes entrenos estas a tope!!! Te felicito por tu constancia y sacrificio, pronto recogeras los frutos. Un saludo!

    ResponElimina
  3. Tot arribarà Jordi, no et preocupis per lo d'ahir. Amb tants bons entrenos acumulats tard o d'hora sortiran els resultats, és de calaix.

    ResponElimina
  4. TU VETE PREPARANDO QUE EN LA MEDIA DE BARCELONA VOY A ESTAR DE ESPECTADOR DE LUJO, VAMOS HACIENDO FOTOS... Y DANDO ANIMOS.

    ResponElimina