dimecres, 30 de novembre del 2011

Més material

Les Asics nimbus 12 han estat unes excel·lents companyes de viatge, i segurament no seran les darreres nimbus que calçaré, però després d’una mica més de 1.000 km ja em demanen descansar. Volia arribar amb elles fins final d’any, però evitar lesions i les ganes d’estrenar les Saucony Triumph8 han fet que avanci una mica el relleu. Aquí us penjo una foto de la nova “parella de ball”.

D’altre banda, dissabte passat vaig fer una visita a la botiga Xterra de Vilanova i la Geltrú. Us recomano que us acosteu algun dia, en Ramon ha muntat una tenda molt guapa, té molt material i de molt bona qualitat, i us assessorà correctament en allò que necessiteu. Feia temps que buscava unes ulleres per running però no volia gastar una barbaritat, aquí les vaig trobar, unes Eassun. La meva dona me les va regalar, aquí us penjo una foto. Les vaig estrenar diumenge passat a la mitja de Tarragona i van perfectes, no es mouen gens i no notes que les portes (en Ramon em va explicar que pesen només 18 gr.!!).

4 comentaris:

  1. Bona tria, aquestes Saucony.
    No sóc gaire de fer publicitat, però com que no és per a mi directament, t'ho diré. El nostre equip es diu Ashi Running perquè el nostre "capità", l'Ernest, dirigeix la botiga Ashi Sports (c/Muntaner, 126 de Barcelona o per internet http://ashisports.es/). Botiga petita però especialitzada en running amb grans professionals, tots dos runners que coneixen el material. Si us voleu acostar, val la pena, de veritat.

    ResponElimina
  2. Jordi el material es super importante para nosotros los runner, yo no soy de saucony.. pero reconozco que es una muy buena marca y con respecto a las gafas tengo unas de esa marca que son fotocromaticas y van geniales

    ResponElimina
  3. Molt xules les bambes, Jordi.
    Fas be de no abusar en allargar la durada de les sabatilles. Les teves cames t'ho agrairan.
    Les ulleres tenen tambe molt bona pinta!!

    ResponElimina
  4. Jordi gracias por tu apoyo en mi blog, ah nos vemos el domingo en Mataro... lo que haré sera seguirte para hacer MMP en media.

    ResponElimina