dimecres, 29 de juny del 2011

Pas per l'equador

30 de juny, meitat d’any, pas per l’equador. Potser ja toca fer una mica de balanç, aquest any el ritme de curses està essent frenètic i cal mirar enrere per veure el que està fet i també mirar endavant per veure el que està per fer. 19 curses en un semestre, no està malament. La qualitat d’aquestes curses ha estat variada, algunes bones marques i altres que recordar-les fa pena, com ara la que va sortir a la mitja marató de Terrassa....quin desastre!.

Continuo progressant, sobretot en la distància de 10Km. Ja estic en 44’ i l’objectiu del 43’ que m’havia fixat per aquest any està a prop, tot i que crec que encara trigarà una mica en arribar. A la distància de 21,097Km pateixo un estancament crònic, que continuarà així fins que no posi fil a l’agulla i em dediqui a fer tirades llargues de veritat i amb ganes. Espero poder trobar la motivació i el temps necessaris a partir del setembre, quan la calor comenci a afluixar una mica per començar a fer aquests tipus d’entrenaments.

Respecte la championchip, aquest ritme de curses comença a donar els seus fruits. Des de fa un parell de setmanes ja estic entre els 100 primers del ránking (73é per ser més exactes) i acumulo 3001 punts, poca broma!!. En el seu moment vaig explicar que en la classificació no tenia cap opció, però durant unes setmanes vaig estar entre els 10 primers de la meva categoria i, vulguis o no, sempre fa il·lusió veure el teu nom tant amunt. Poc a poc aquesta classificació s’ha anat completant i ara ja estic el 23é i baixant, com no podia ser d’altre manera.

Mirant endavant, el mes de juliol ve farcit de curses, serà el darrer esforç abans d’unes merescudes vacances. A l’agost marxarem a Sardenya!!, i estaré dues setmanetes sense fer ni un kilòmetre!. Ja vam estar allí al 2005, però l’illa es prou gran i bonica com per anar-hi tantes vegades com l’economia ho permeti. Aquí us penjo una mostra del que ens trobarem, es per posar-vos les dents llargues!, jeje.

I també tornarem a veure això, a Còrsega.

3 comentaris:

  1. Jordi ha disfrutar esas merecidas vacaciones y a pasarlo bien.. con amigos o familia, que ya te pillare la temporada que viene.. para que disfrutes con las medias.. los 10km es cosa de gente joven.. los abuelos disfrutamos mas con otras distancias.

    ResponElimina
  2. Hola Abuelo,
    las vacaciones en familia, serán las primeras con el pequeñín!, a ver cómo salen...jeje
    Pues el primer domingo de octubre se hace la media de Sant cugat, eso sí, hay que tomársela con calma que es durilla.
    Un abrazo y mucha fuerza para el domingo en Belchite!.

    ResponElimina
  3. Pero ja tens vacances?Ets un privilegiat!
    Abuelo, tu estás en otro nivel, el de la locura, deja a la gente normal que haga la suya.
    Tengo pensado un reto para diciembre en equipo y vosotros 2 encajáis en el perfil perfectamente. Ya os contaré.

    ResponElimina