dijous, 27 de setembre del 2012

Allò que mal comença...

Doncs sí, ja sabeu com acaba la dita, oi?. Ja fa setmanes que no tinc la voluntat suficient per seguir el pla d'entrenament, he entrenat de manera força irregular i així no és va enlloc. Segurament podria plantejar-me fer la mitja en un temps per sobre de 1h45', però per fer-la a aquest ritme no em ve de gust ni presentar-me, i ja fa dies que vaig decidir que no m'inscriuria.

Actulament estic passant un moment de la vida una mica complicat i no trobo ni el temps ni la serenor suficients per entrenar com cal. Espero que durant els propers mesos tot plegat torni a la normalitat i pugui començar a fer entrenaments de qualitat com feia abans. Ara mateix em veig amb cor de córrer 10K a un ritme acceptable, però una mitja són altres paraules, i molts sabeu que "el muro" també te'l pots trobar en aquesta distància si no vas prou preparat, i crec que ara mateix aquest seria el meu cas.

Així doncs, ara mateix m'estic plantejant inscriure'm a alguna cursa de muntanya, pero allò de que córrer per muntanya es molt més agraït i perquè no és cap drama posar-se a caminar si el terreny pica molt cap amunt. I al calendari tinc marcat el dia 14 d'octubre, dia de la cursa de la tardor de Sant Andreu de la Barca, que ja la vaig fer l'any passat i enguany vull repetir perquè la vaig trobar molt ben organitzada. Aquí us penjo el diptic de la cursa:


I poca cosa més us puc explicar ara mateix. Si finalment acabo fent alguna cursa quest pròxim cao de setmana ja us penjaré la crònica corresponent. Fins aviat.

5 comentaris:

  1. Animo Jordi todo el mundo tiene baches, así que a pasarlo de la mejor manera y a motivarte nuevamente.
    Yo estoy un poco como tu, estoy inscrito en la mitja de sant cugat pero casi al 90% que no iré, por falta de motivación y tambien estoy inscrito en la cursa de la tardor aunque no he entrenado mucho.

    No te preocupes que llegaran tiempos mejores y sobretodo nunca olvidarse que esto lo hacemos porque nos gusta y no es una obligación!!! Muchos animos crack!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Miguel, no faltes a la cursa de la tardor y la hacemos juntos, vale?.
      Un abrazo y muchas gracias por tu apoyo.

      Elimina
  2. Si no et ve de gust, no corris, però a banda de superar reptes i millorar marques, una de les millors coses del running és que desconectes dels maldecaps del dia a dia. A mi em va bé, de manera que el diumenge aniré a Sant Joan Despí malgrat portar poca preparació. La marca serà dolenta però segur que m'ho passo bé. Això sí, penso que és necessari marcar un objectiu per mantenir la motivació.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Jordi,
      ja finalment aquest diumenge estaré a la cursa de Granollers. A les curses de muntanya d'aquest cap de setmana ja no quedaven dorsals i m'he hagut de conformar amb els "típics" 10K d'asfalt.
      Força per Sant Joan Despí!!.

      Elimina
  3. Jordi,

    Aquests alts-i-baixos són molt habituals, a banda dels motius que els provoquin. Pren-t'ho amb calma perquè al cap i a la fi, estem en aquest món de les curses populars perquè ens agrada, i no pas obligació. Si no estàs motivat fer una mitja doncs trobo molt lògic que no la facis perquè com bé dius, el mur també hi és en aquesta distància. Jo vaig passar no fa gaire per un període de desmotivació total i de fa un parell de mesos m'hi he tornat a engrescar però amb molta més calma, més relaxadament.
    Allò que vam començar per gust ho ha de continuar sent.
    Salutacions ben cordials i ànims.

    JC

    ResponElimina